Neem een duik in de kleurrijke seventies bij Cool in Heerhugowaard

Uit
De formidabele stemmen van Esther en haar band zijn binnenkort te horen in Cool.
De formidabele stemmen van Esther en haar band zijn binnenkort te horen in Cool. (Foto: Anya)

DIJK EN WAARD - Ga samen met Cool kunst en cultuur terug naar de tijd waarin de singer-songwriterscene opbloeide: de jaren zeventig! Donderdag 28 oktober duiken Esther Groenenberg en haar band in het repertoire van onder anderen Carly Simon en Crosby, Stills & Nash. Een must voor iedereen die de seventies ‘mijn tijd’ noemt, maar zeker ook voor de liefhebbers die daarvoor te laat geboren zijn!

Formidabele stemmen

Liefhebbers kennen Esther Groenenberg onder meer van The Bluebettes, waar ze zowel zingt als de toetsen bespeelt. Donderdag 28 oktober duikt ze in ‘Back to the Garden’ met haar band in de kleurrijke jaren zeventig. Nummers van onder anderen Carly Simon, Janis Ian en Karen Carpenter komen voorbij, maar ook mannelijke iconen als James Taylor en Crosby, Stills & Nash krijgen een plek op de setlist, dankzij de formidabele stemmen van de bandleden.

Maak je bezoek compleet!

Bourgondisch genieten van een luxe borrelplank, een echte VIP-ervaring met persoonlijke tafel of gezellig napraten onder het genot van een hapje & drankje; het kan allemaal met de arrangementen van Cool! Reserveer voor Cool Hapas, Gouden Stoel of Nagenieten via de website of bij de servicebalie.

Reserveren

‘Back to the Garden’ is donderdag 28 oktober vanaf 20.15 uur te zien bij Cool. Meer informatie & reserveren via www.coolkunstencultuur.nl.