(Foto's: aangeleverd)

Zielsverwanten in muziek

HAUWERT - Een mooie ontmoeting tussen twee muzikale zielsverwanten, vrijdag 8 maart. Hans Laduc is een gelouterd zanger/ topgitarist uit Heiloo. Marieke Duin is opgegroeid in Zwaagdijk en muziek is magie voor haar. Ze wist al vroeg dat ze van muziek haar beroep wilde maken. Dit resulteerde in een conservatoriumstudie Piano en Toetsen Pop/Jazz die ze in 2003 met succes afrondde. Deze twee zielsverwanten zijn de studio ingedoken en hebben prachtige pareltjes uit de muziekgeschiedenis opgedoken en opgetuigd. De primeur van het concert is in Hauwert.

Hans heeft recent met Gerard Alderliefste getoerd. Vanaf zijn 7e jaar speelde hij songs na van Elvis en Johnny Cash. In de 60's en 70's wilde hij net als de Beatles en The Eagles spelen een echte gitaar. Het begon met 1 gitaar bij het kampvuur, maar na zijn conservatorium opleiding heeft hij met bandjes bijna alles gespeeld uit de top 2000.

Marieke heeft naast haar studies en reizen jarenlange ervaring opgedaan in bands, verzorgen van pianobegeleiding en de muzikale leiding aan zanggroepen, coaching van pianisten/toetsenisten en vocalisten, studiowerk, bedrijfsworkshops, componeren, heel veel solo-optredens en huiskamerconcerten. Marieke is trotse eigenares van haar muziekbedrijf Marieke Duin Music.

Locatie: Witte Kerk, Hauwert 95, aanvang 20.15 uur. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: € 12,50,- inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Kaartverkoop aan de kerkdeur, of reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie: www.hauwertinconcert.nl.

Meer berichten