Deelnemers van Maestro, v.l.n.r.: Petra Vlaar, Dick Kok, Harry Nederpelt, Anita Koppes, Annemarie Stam en Philip Vos.
Deelnemers van Maestro, v.l.n.r.: Petra Vlaar, Dick Kok, Harry Nederpelt, Anita Koppes, Annemarie Stam en Philip Vos. ((Foto: aangeleverd))

Maestro Wognum

WOGNUM - In navolging van het televisieprogramma Maestro kiest muziekvereniging Ons Genoegen uit Wognum de 'Maestro van Wognum 2019'. Zes prominente Wognummers strijden tijdens het Maestroconcert op zaterdag 16 maart in zaal Stam, aan de Raadhuisstraat, om de titel.

De vereniging vond zes bekende dorpsgenoten bereid om de strijd om de gouden baton met elkaar aan te gaan. De kandidaten zijn: Petra Vlaar, Dick Kok, Harry Nederpelt, Anita Koppes, Annemarie Stam en Philip Vos. Stuk voor stuk mensen die hun sporen binnen de Wognumse gemeenschap ruimschoots hebben verdiend. Zij dirigeren het groot orkest van Ons Genoegen en met elkaar uitmaken wie de beste maestro is.

Het fanfareorkest biedt het publiek een avond met mooie en bekende muzieknummers, met spanning, sensatie en veel plezier. Na afloop kunnen de bezoekers, samen met de dirigenten én de leden van het orkest, onder het genot van een drankje en muziek, napraten over de avond.

Nog enkele toegangskaarten à 7,50 euro zijn nog verkrijgbaar bij slagerij Dick Kok en De Readshop in winkelcentrum De Boogerd, café Stam, Raadhuisstraat 1 in Wognum.

Meer berichten