Marieke en Hans in Witte kerk

HAUWERT - Een mooie ontmoeting tussen twee muzikale zielsverwanten. Hans Laduc is gelouterd zanger/gitarist en komt uit Heiloo. Marieke Duin is opgegroeid in Zwaagdijk en muziek is magie voor haar. Ze wist al vroeg dat ze van muziek haar beroep wilde maken. Dit resulteerde in een conservatoriumstudie piano en toetsen pop/jazz, die in 2003 met succes werd afgerond.

Deze twee zielsverwanten doken de studio in en zochten pareltjes uit de muziekgeschiedenis op. De primeur van dit concert is in Hauwert.

Hans toerde recent nog met Gerard Alderliefste en daarnaast met diverse zangeressen. Vanaf zijn zevende jaar speelde hij liedjes na van Elvis en Johnny Cash. In de 60's en 70's wilde hij net als de Beatles en The Eagles spelen met een echte gitaar. Het begon met een gitaar bij het kampvuur, maar na zijn conservatorium opleiding speelde hij, met bandjes, bijna alles uit de Top-2000.

Marieke deed, naast haar studies en reizen, jarenlange ervaring op in bands, verzorgen van pianobegeleiding en de muzikale leiding aan zanggroepen, coaching van pianisten/toetsenisten en vocalisten, studiowerk, bedrijfsworkshops, componeren, solo-optredens en huiskamerconcerten.

Marieke en Hans concerteren 8 maart om 20.15 uur in de Witte kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: 12,50 euro. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur kan men reserveren via hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl, www.mariekeduin.nl en www.hansladuc.nl.

Meer berichten