(Foto: aangeleverd)

Opgave Westfriese Lourdes Vliegreis

REGIO - Mensen gaan al eeuwenlang op bedevaart naar 'heilige' plaatsen, die om hun religieuze betekenis aantrekkingskracht uitoefenen. Bedevaarten zijn van alle tijden! Ook vandaag de dag hebben mensen behoefte aan bezinning en zoekt men naar diepere waarden in het leven.

Wie op pad gaat en openstaat voor contacten, komt andere mensen tegen die ook de taal van ontmoeting spreken. Juist die ontmoetingen in combinatie met vakantie en geloof maken een reis naar Lourdes tot een bijzondere reis. Door die ervaring wordt een deelnemer een ander mens. De reis is ook voor niet gelovigen, buitenkerkelijken en andersdenkenden is waardevol. Ook onder hen zijn er velen 'op zoek'.

Wie in korte tijd een grote afstand wil overbruggen en op een aangename manier reizen? Vliegen naar Lourdes is een aanrader. In ongeveer anderhalf uur brengt het chartervliegtuig bezoekers van Maastricht naar Lourdes. VNB Westfriesland organiseert voor het achttiende opeenvolgende jaar ook een groepsreis met medische, pastorale en reisbegeleiding van 26 september tot en met 1 oktober dit jaar. De bus brengt deelnemers via opstapplaatsen in Hoogkarspel en Hoorn gratis naar Maastricht Airport. Ook op de terugreis naar West-Friesland staat de bus gereed. Opgeven kan via ham.vet@quicknet.nl of tel. 0228-514040.

Meer berichten