De cast van De Cock.
De cast van De Cock. ((Foto: aangeleverd))

De Cock en de moord in het theater

WOGNUM - Toneelvereniging De oefenschool speelt vrijdag 5 en zaterdag 6 april om 20.15 uur 'De Cock en de moord in het theater'. Een komische en interactieve thriller geschreven door Peter Römer. Het plaats delict is café 't Centrum, aan de Raadhuisstraat in Wognum.

Het publiek waant zich midden in een spannende nieuwe aflevering van de oer-Hollandse televisieserie Baantjer. De eigenzinnige inspecteur De Cock, assistent Vledder en hoofdcommissaris Buitendam komen direct in actie nadat er een moord is gepleegd. De schok bij de theatermedewerkers is groot, maar een aantal van deze medewerkers weet meer. De zoektocht naar de dader beperkt zich niet tot het toneel. Niemand mag naar huis tot de moord is opgelost.

Het stuk wordt gebracht door een aantal debutanten en ervaren spelers. Herkenbaar, want de bekende personages uit de boeken van Baantjer komen allemaal voorbij.

Houd de Facebookpagina van De Oefenschool in de gaten, want hierin worden belangstellenden meegenomen richting de voorstelling.

Meer informatie is te vinden op www.oefenschool.nl. Kaarten zijn te reserveren via reserveren@oefenschool.nl.

Meer berichten