Singer-songwriters Helen Botman en Peter van Vleuten laten de liefde stralen.
Singer-songwriters Helen Botman en Peter van Vleuten laten de liefde stralen. ((Foto: aangeleverd))

Vertelconcert 'Love Letters' in Hemels

TWISK - Singer-songwriters Helen Botman en Peter van Vleuten komen zaterdag 13 april naar theaterkerk Hemels in Twisk met hun nieuwe programma 'Love Letters'. Via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes laten ze de liefde stralen - in al haar grootsheid, maar ook haar grilligheid. Romantiek, ontroering, onthutsing en humor, het komt allemaal voorbij.

Worden er nog wel liefdesbrieven geschreven? Of appen en swipen we alleen nog maar? Die vraag stellen Botman en Van Vleuten zichzelf en hun publiek, op zoek naar het antwoord of de geschreven liefdesverklaring nog bestaat. Ze halen tal van beroemde liefdesbrieven naar boven en wisselen anekdotes en ontboezemingen uit. Rode draad is hun meeslepende tweestemmige zang met gitaar, waarmee de pieken en dalen van de liefde worden bezongen. Eigen songs en enkele verrassende covers van de afgelopen dertig jaar wisselen elkaar af.

Bij 'Love Letters' hebben Botman en Van Vleuten net als bij hun vorige programma 'Grote Verhalen' gekozen voor de vorm van een vertelconcert: een combinatie van songs en storytelling, waardoor de liedjes extra diepgang krijgen en de verhalen een extra dimensie.

Het concert begint om 20.15 uur. Theaterkerk Hemels is te vinden aan de Dorpsweg 121 in Twisk. Meer informatie en kaarten: www.theaterkerkhemels.nl. De volledige speellijst van Botman en Van Vleuten staat op www.botmanenvanvleuten.nl.

Meer berichten