Het G-handbalteam van Westfrieslandsew.
Het G-handbalteam van Westfrieslandsew. ((Foto: aangeleverd))

G-handbaltoernooi in De Dres

NIBBIXWOUD - In De Dres aan de Lange Dres 1 in Nibbixwoud wordt zondag 14 april het jaarlijkse G-handbaltoernooi van Westfrieslandsew gespeeld. Tijdens deze zevende editie komen maar liefst tien teams van verenigingen uit heel Nederland naar Nibbixwoud: Achilles uit Gorinchem, Blinkert uit Haarlem, DSS uit Heemskerk, Koedijk, KSV uit Heerhugowaard, Schagen, Nijenrodes uit Breukelen, V&L uit Geleen, Westsite uit Amsterdam en natuurlijk Westfrieslandsew zelf.

Het organiseren van het toernooi is alleen maar mogelijk als er bedrijven en stichtingen genegen zijn om het geheel financieel te ondersteunen. Ook dit jaar hebben diverse sponsors toegezegd om het toernooi mogelijk te maken. Daarnaast zijn vrijwilligers onontbeerlijk; zij zijn deze dag weer volop aanwezig.

De dag wordt om 10.00 uur geopend met een warming-up, verzorgd door de selectie van Westfrieslandsew. Daarna gaat het programma van start. Simon Ballon is deze dag aanwezig om prachtige creaties te maken. Publiek is van harte welkom in de sporthal. De middag duurt tot 16.00 uur.

Meer berichten