Doe mee met de Tulpenwandeltocht en steun IJsclub Andijk.
Doe mee met de Tulpenwandeltocht en steun IJsclub Andijk. ((Foto: archief Rodi Media))

Loop mee met de Tulpenwandeltocht

REGIO - Wandelen is vandaag de dag en met dit mooie weer heel populair. Zowel jong als oud genieten volop van een heerlijke wandeling. Het is een vorm van ontspanning en het is gezond om er even tussenuit te gaan.

De leden van IJsclub Andijk stippelden voor de Tulpenwandeltocht van 28 april een prachtige wandelroute uit van 8 of 15 kilometer, inclusief mooie vergezichten, door natuurgebieden en het oudste stukje van Andijk. Het is een prachtige route, zoals deelnemers van vorige edities gewend zijn.

Het vertrekpunt vindt plaats bij 'Zorgboerderij de Tulp, Kleingouw 151 in Andijk. Dat kan tussen 09.00 tot en met 11.00 uur. De wandeling is voor kinderen, volwassenen en senioren prima te doen. De tocht gaat voornamelijk over verharde paden en/of fietspaden. Rustpunten zijn opgenomen in de route, waar deelnemers kunnen genieten van een kop koffie of thee en een versnapering.

De wandelaars lopen niet alleen voor zichzelf, maar de ijsclub heeft nieuw materiaal nodig. De vereniging -met name het jeugdschaatsen- heeft een aantal wensen, die op deze manier te verwezenlijken zijn. Schaatsrekjes, waarmee onervaren schaatsers de eerste slagen kunnen oefenen zijn al enige tijd een onvervulde wens. Het bestuur hoopt dat velen zich inschrijven en daardoor meehelpen.

Kosten: kinderen tot en met 15 jaar betalen 3 euro, vanaf 15 jaar: 6 euro. Leden van IJsclub Andijk krijgen op vertoon van hun kaart 1 euro korting. Meer informatie via Piet de Vries: denieuwebakkerij@hotmail.com of tel. 0228-591556.

Meer berichten