Sunny zoekt een lief baasje. Wie kan haar ene warm thuis bieden?
Sunny zoekt een lief baasje. Wie kan haar ene warm thuis bieden? ((Foto: aangeleverd))

Tehuis gezocht

Het zit Sunny niet mee. Deze middelgrote dame, die heel gericht is op mensen, kwam een jaar geleden als vondeling binnen, samen met waarschijnlijk een zoon van haar. Dat was een jonkie van een paar weken en die heeft inmiddels wel een plekje gevonden.

Sunny is inmiddels al twee keer bemiddeld, maar kwam terug omdat het niet klikte met de gecastreerde ram des huizes. Daarom is Sunny nu gesteriliseerd en hopen de verzorgers van de DierenOpvang dat haar hormoonhuishouding nu wat rustiger is en dat ze zich makkelijker laat koppelen. Helaas is er tot nu toe geen geschikte ram in de opvang om te proberen daar een match mee te maken. Dus toch op zoek naar die konijnenliefhebber die een gecastreerde ram heeft en een koppelpoging wil wagen en daar de tijd voor wil en kan nemen. Uiteraard zullen er bij de adoptie goede afspraken gemaakt worden zodat, wanneer toch het echt niet lukt, ze retour kan komen naar de opvang of voor een uitzondering 'geruild' kan worden met een andere dame.

Wie meer wil weten of kennismaken, kan bellen naar 0224-551818 of kan tijdens de bezoektijden langskomen bij DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn. Meer informatie over de opvang is te vinden op www.dierenasiel-schagen.nl.

Meer berichten