Kermis Wervershoof is voor jong en ouder.
Kermis Wervershoof is voor jong en ouder. ((Foto: Facebook kermis Wervershoof))

'Kerremus op 't durp'

WERVERSHOOF – Bij veel West-Friezen lichten de ogen op, als het gaat om de kermis in Wervershoof. Gezelligheid ten top op 17, 18, 19 en 20 augustus waar alle dorpsbewoners, van jong tot oud, aan mee doen.

Kermis in West-Friesland. Wervershoof is toch wel één van de bekendste in de regio. Veel kermisborrels thuis, met elkaar eten en drinken en plezier maken.

Van jong tot oud

Kleine kinderen worden bij dit grote dorpsfeest van jongs af aan betrokken. Voor hen en voor andere kermisliefhebbers staan diverse leuke en spectaculaire kermisattracties: La Bamba, vliegtuigmolen, mini zweefmolen, autoscooter, basketbal, vishandel, Break Dance, churros, nougat/suikerwerken, Holly Cranes, minicars, Booster, fotoschietsalon, Luckyduck, kindercarrousel, Crazy Safari, bussensport, kamelenrace, touwtje trekken, zweefmolen, oliebollenkraam, Skeeball, City Hopper, suikerspin en patatkraam.

Spectaculaire verlichting

De Break Dance van Marc Leek kreeg afgelopen winter splinternieuwe verlichting. Hij heeft niet zomaar maar wat lampjes vervangen, maar de attractie volledig uitgerust met digitale leds. Ook de sterren aan de zijkanten en diamant in het midden zijn volledig uitgerust met digitale leds. Wat maakt digitale leds zo bijzonder? Kom dat met eigen ogen bekijken. Deze leds kunnen alle kleuren en patronen maken. Komt dat zien!

Uiteraard hebben de verschillende horecagelegenheden leuke bands en/of dj's gecontracteerd om al het kermisvolk te vermaken. En of dat gezellig is? Beleef het mee!

Meer berichten