Kindertheater in Kasteel Radboud

MEDEMBLIK - Theaterduo Kees & Koos spelen zondag 18 augustus, samen met Eric Heijmans en Leon Visser, hun alom geroemde en bijzondere kindervoorstelling Ridders! op Kasteel Radboud.

Vier bezoekers raken opgesloten in een kasteel. Is dat een drama of een avontuur? Wie past het harnas van ridder Arnautilus? Wie speelt de jonkvrouw en wie wordt de draak?

Een echte komedie voor het hele gezin (4+) , over de lol van het spelen. Een niet alledaagse voorstelling over leven met een fysieke handicap, waarin 'uitzonderlijk' eigenlijk heel gewoon wordt. Na afloop van de voorstelling kun je zelf nog het zwaard ter hand nemen, pronken als een jonkvrouw, of zwaaien met een vlag. Voor en na de voorstelling mag iedereen het hele kasteel verkennen!

De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Een kaartje kost 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 8 euro vanaf 13 jaar. Prijzen zijn inclusief toegang tot het hele kasteel tussen 09.00 en 17.00 uur. Museumkaart is niet geldig bij deze voorstelling.

Kaarten zijn te koop via kasteelradboud.nl/agenda.

Meer berichten