Activiteiten Bibliotheek Medemblik

MEDEMBLIK - Bibliotheek Medemblik heeft de komende weken een aantal activiteiten op het programma staan.

Maandag 9 september geeft Andrea Groen een lezing met als onderwerp 'Gelukkig en blij oud worden' De lezing is van 14.30 tot 16.00 uur. Wat kunnen we doen om gelukkig en blij oud te worden? Levensgenieter Andrea uit Hoorn komt haar geheimen delen. Toegang is gratis, wel graag aanmelden via westfriesebibliotheken/nl/agenda .

Maandag 7 oktober staat van 15.15 tot 16.00 uur de Fiepbus voor de Bibliotheek. Deze negen meter lange verbouwde en vrolijk bestickerde Engelse dubbeldekker biedt jong en oud de gelegenheid van Fiep Westendorps illustraties te genieten. Op de onderste verdieping kunnen in het doolhof de jongsten op avontuur in de wereld van Fiep. In het doolhof zitten spelletjes verstopt voor kinderen tussen de vier en acht jaar. Op de bovenverdieping kunnen 36 kinderen op de bankjes plaatsnemen en een muzikaal busritje maken. Daarnaast kunnen ze boekjes lezen, knutselen, films en series gebaseerd op het werk van Fiep Westendorp bekijken en nog veel meer.

Elke dinsdag van 11.30 tot 13.00 uur: 'Hulp bij taal'. Iedere week helpt een vrijwilliger iemand bij het leren van de Nederlandse taal. Samen lezen, samen praten en samen schrijven. Belangstellenden kunnen gewoon naar binnen lopen.

Elke dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur: Inloopuur Vrijwilligerscoach. Dit is bedoeld voor mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen, maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken. De Vrijwilligerscoach van Vrijwilligerspunt kan helpen. Kom gerust eens langs.

Meer informatie over alle activiteiten en kaarten bestellen: www.westfriesebibliotheken.nl/agenda .

Meer berichten