IJsbrand van Belleghem schittert 6 september bij de blind auditions van TVS.
IJsbrand van Belleghem schittert 6 september bij de blind auditions van TVS. ((Foto: aangeleverd))

IJsbrand van Belleghem in blind auditions TVS

MEDEMBLIK - Wie kent IJsbrand van Belleghem niet? De Medemblikker (65) treedt al 45 jaar op met zijn band Paradise, waar hij drummer en leadzanger is. Ook is hij te zien op diverse podia met de band The Cats Aglow, waar hij tevens leadzanger van is. En dat hij zingen kan, laat hij zien op nationale televisie tijdens de blind auditions van The Voice Senior (TVS).

De wereld van IJsbrand staat toch wel eventjes op zijn kop. "Allereerst ben ik zo trots als een pauw, dat ik hieraan mee mag doen", laat hij weten. "Maar het brengt toch wel enige spanning met zich mee." Ook al zit de zanger al jaren in de muziekbusiness. Op de televisie een prestatie leveren is toch wel eventjes wat anders, dan optreden in het land.

Jarenlange ervaring

De joviale Medemblikker treedt al jaren op in deze regio, maar ook regelmatig een uitstapje gemaakt naar Amsterdam en zelfs in Curaçao en Bonaire. Zijn publiek in de feeststemming brengen is voor hem appeltje/eitje. Zingen voor vier coaches is andere koek.

Zal Angela Groothuizen, Frans Bauer, Ilse DeLange of Marco Borsato draaien? En zo ja, als er meerdere stoelen omdraaien, voor wie gaat hij kiezen?

Wie aan een Medemblikker vraagt of hij doorgaat, bestaat daar natuurlijk geen twijfel over. Iedereen gelooft in het talent van IJsbrand. Hij gaat zeker door!

Iedereen kijken!

De eerste blind auditions van TVS vonden al plaats. "Vrijdag 6 september is het mijn beurt", zegt de Medemblikker, "ik hoop dat jullie allemaal gaan kijken, het wordt een fantastische show!" TVS wordt aanstaande vrijdag om 20.30 uur uitgezonden. Menig Medemblikker zit tijdens het optreden van IJsbrand op het puntje van zijn stoel.

Succes, IJsbrand!!!

Meer berichten