Hoe zullen de deelnemers van de puzzeltocht zich dit jaar verkleden?
Hoe zullen de deelnemers van de puzzeltocht zich dit jaar verkleden? ((Foto: Adobe Stock))

Feest het hele weekend mee

MEDEMBLIK - De puzzelrit is zaterdag een hilarisch onderdeel van het Lekker lang weekend van Rondom. Voor de deelnemers, maar ook voor de mensen die langs de posten rijden om te zien hoe mooi ze zijn én om de gek uitgedoste deelnemers die diverse, waanzinnige activiteiten moeten doen. Vanaf 18.00 uur gaat het feest van start. Mis het niet!

Het thema van Rondom is dit jaar Kunst. Dat is in de posten terug te zien en de verklede deelnemers. Zo'n vierhonderd verklede Medemblikkers fietsen van post naar post en proberen door middel van de spellen punten te verdienen. Uiteraard gaan zij voor de winst: de felbegeerde Koplamp!

Gouden Post

Welke post het mooiste, leukste of origineelste is, verdient de Gouden Post. En door de jaren heen zijn er spectaculaire posten gemaakt. Vele Medemblikkers spraken hun waardering en bewondering uit.

Deelnemers zijn dit keer de Bangert, Tuinstraat, Breedstraat, Sint Pieter, Botman, Brandweer, Vermeulen (naast KlusWijs), Landswerf (bij scouting), Hazewaal, Emmalaan en Oostersingel. Stippel alvast een route uit.

Gouden Klerenhanger

De deelnemers kunnen ook een prijs winnen en dat is de Gouden Klerenhanger. Wie dat is wordt rond 22.00 uur bekend gemaakt in de tent.

Muziekfestival

Zin in gezelligheid en goede muziek, kom dan zondag om van 15.00 tot 21.00 uur naar de Rondom-tent. Muzikale Medemblikkers maken er weer één groot feest van. Bekende, maar ook minder bekende. Wat te denken van Sanne Laan, Mr. Moustache, Wesley Braaksma, The Quest, That's 4U, Phoenix, IJsbrand van Belleghem, De Sjonnies, The Touch en Clemens.

Jong en oud kan zich goed vermaken tijdens de afsluiting van het Rondom-weekend.

Meer berichten