Tijdens de activiteitendag kunnen de kinderen zich laten schminken.
Tijdens de activiteitendag kunnen de kinderen zich laten schminken. ((Foto: Adobe Stock))

Actie op Maria-Bernadette school

MEDEMBLIK - Op de Maria-Bernadette school wordt vrijdag 11 oktober een activiteitendag gehouden. Het thema is 'Reis mee'.

In de speelzaal staat een luchtkussen, in alle klassen kunnen de leerlingen spelletjes doen, mooie dingen knutselen of zich laten schminken. Binnen kunnen de bezoekers meedoen aan het rad van avontuur voor prachtige prijzen, onder meer een mooie tuinplant, uurtje gratis bowlen tot vrijkaartjes voor Nemo en het Rijksmuseum. In het pop-up-restaurant kan iedereen heerlijk eten, waaronder zelfgebakken taarten onder genot van een drankje. Geniet ook van de Maria Bernadette's Got Talent-show of het spookhuis niet ontbreken.

De deuren gaan om 14.30 uur wagenwijd open voor iedereen. Het startmoment van de activiteitendag. Om de twee jaar vindt deze dag plaats met als doel geld bijeen te brengen voor een goed doel en een project in de school. De opbrengst gaat dit jaar naar 'Happy Wings'; een valkenier gaat met zijn vogels naar zieke kinderen of dementerende ouderen om hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Het andere deel wordt besteed aan de inrichting van een gezellig leeshoekje in de schoolbieb en aankleding van de schoolpleinen.

Leerlingen, leerkrachten en hulpouders doen er alles aan om iedereen een gezellige dag te bezorgen. Al wekenlang zijn veel mensen bezig om alles in goede banen te leiden.

De activiteitendag is er voor iedereen: uiteraard voor alle leerlingen en hun ouders, broertjes en zusjes en opa's en oma's en andere familieleden. Maar ook voor buren, vrienden, ouders die hun kind pas hebben aangemeld, en voor ouders en leerlingen die al enige tijd van school af zijn.

Iedereen is welkom tot 18:00 uur op de Maria-Bernadette school, Bagijnhof 39 in Medemblik.

Meer berichten