Genieten van de natuur en gezond bezig zijn. Lekker wandelen in de buurt.
Genieten van de natuur en gezond bezig zijn. Lekker wandelen in de buurt. (Foto: rodi.nl)

Wandelen in en rondom Medemblik

MEDEMBLIK - Wandelsport vereniging Radboud verzorgt nog één keer een fantastische wandeltocht in en rondom Medemblik. De deelnemer kan kiezen 5, 10, 15 en 25 kilometer.

Wandelen kan en doet iedereen. Toch heeft de Wandelsport vereniging Radboud aangegeven dat zij ophoud te bestaan. De wandelaars die regelmatig aan de door deze vereniging uitgezette tochten deelnamen, geven aan dat de routes verrassend zijn en langs de mooiste plekjes van historisch Medemblik gaan. Maar door het steeds teruglopende aantal lopers, het moeilijk vinden van vrijwilligers en het grote aanbod van wandeltochten welke door bijna professionele organisaties worden uitgezet is het niet mogelijk te blijven bestaan.

Inschrijven voor de wandeltocht kan op zaterdag 5 oktober vanaf 09.00 uur in Café West, Meerlaan 1 in Medemblik. Meewandelen kost 4 euro per persoon. Leden van een wandelsportvereniging krijgen korting bij de inschrijving. De deelnemer krijgt een geprinte route mee en bij terugkomst een kleine sticker als aandenken aan de wandeltocht.
De startlocatie sluit om 16.30 uur, dus graag voor die tijd afmelden.

Meer berichten