Soelaas speelt in het Oude Raadhuis in Wervershoof.
Soelaas speelt in het Oude Raadhuis in Wervershoof. ((Foto: aangeleverd))

Soelaas in het Oude Raadhuis

WERVERSHOOF - Stichting Oud Wervershoof opent zondag 20 oktober het koffieconcertseizoen in het Oude Raadhuis, Raadhuisplein 1 in Wervershoof, met Soelaas.

Dit trio, bestaande uit Sandra Duin, Daniëlle Berkhout en Loes Pronk, covert op verrassende wijze popliedjes van onder andere Carole King, Amy Winehouse, Alanis Morissette en KT Tunstall. Liefhebbers van Nederlandstalige kleinkunst komen ook aan hun trekken, want de dames zijn groot fan van Yentl en De Boer en hebben dit duo meermaals in het repertoire opgenomen. Soms swingend, soms uitbundig, soms klein en ontroerend laten Loes, Sandra en Daniëlle u hun favoriete nummers horen, ondersteund door piano, gitaar, bas, bugel en ukelele.

Vaste bezoekers weten het al: de sfeervolle trouwzaal leent zich uitstekend voor onze kleinschalige koffieconcerten en alle muzikanten zijn het er over eens, dat het geluid er prima is. Wie nog niet is geweest, dan is dit wellicht een mooie gelegenheid?

Het optreden vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur. Er zijn slechts vijftig plaatsen beschikbaar, dus reserveren wordt aangeraden. Een kaart kost 6 euro en is te bestellen via cam.berkhout@quicknet.nl of bel 0228-582377.

Wie de lift nodig heeft, graag even vermelden bij het reserveren.

Meer berichten