Monique Ravenstijn.
Monique Ravenstijn. ((Foto: aangeleverd))

Eerlijke ondernemen bij Hyperion

BENNINGBROEK - Iedereen is donderdag 17 oktober om 20.00 uur welkom bij de bijeenkomst van stichting Hyperion , dit keer staat het in het teken van de eerlijke onderneming. Spreekster is Monique Ravenstijn.

In het Witte kerkje, Kerkelaan 10 in Benningbroek gaat Monique in gesprek met de aanwezigen over eerlijke producten en het gedachtegoed van de door haar opgerichte stichting Jeelink.

Eerlijk ondernemen houdt in duurzaam, milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit zijn actuele thema's die ervoor zorgen dat we steeds hogere eisen stellen aan producten. Maar daar hangt een prijskaartje aan.

Monique Ravenstijn is sinds 1999 actief als zelfstandig ondernemer in de supermarktbranche. Vanuit haar ondernemerschap draagt zij graag bij aan de verbetering van onze wereld. Ze bedacht Jeelink. Monique: "Jeelink verbindt mens, product en maatschappij met als doel een gezonde toekomst te creëren waarin we zorgen voor onszelf, elkaar en de natuur. Een toekomst die reikt voorbij de volgende generatie." Met het dit concept stimuleert ze tal van lokale initiatieven.

Entree gratis, vrijwillige bijdrage welkom.

Meer berichten