Mannen van Naam.
Mannen van Naam. ((Foto: aangeleverd))

De Mannen van Naam in Hauwert in Concert

HAUWERT - Bij de Mannen van Naam krijgt het publiek meteen het gevoel alsof ze in een gezellige huiskamer zit. Door de sappige verhalen van de Brabanders met een roemrucht verleden bij 'Pater Moeskroen' en de prachtige liedjes vervaagt het onderscheid tussen een cabaretvoorstelling en een heerlijk concert.

Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een sfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Maar ook zetten ze moeiteloos een opzwepende Keltische folkdeun in. Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.

Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van De Duivelsbrug, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

De Mannen van naam 18 oktober om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: € 15,- inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur kunt u reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl en www.mannenvannaam.nl.

Meer berichten