Cabaret Niet Schieten.
Cabaret Niet Schieten. ((Foto: Ron de Gruyl))

Niet Schieten in het BON-theater

MEDEMBLIK - Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun veertien shows.

Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie.

Ze komen zaterdag 26 oktober speciaal naar het BON-theater om de mensen uit Medemblik en omstreken haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt... Voor de één een feest van herkenning …voor de ander een hilarische openbaring! Het publiek ervaart en beleeft het zelf in deze overdonderende voorstelling. NB: Het werk van Niet Schieten! wordt inmiddels door menig psycholoog en relatiebemiddelaar als standaardwerk beschouwd.

Kaarten voor Niet Schieten zijn verkrijgbaar via www.bontheater.nl. Aanvang 20.15 uur. Entreeprijs bedraagt 15 euro.

Meer berichten