Kirsten Benschop.
Kirsten Benschop. ((Foto: aangeleverd))

Kirsten Benschop in dorpskerk

OPPERDOES - DIE IK BEN is een muzikale theatervoorstelling over de Nederlandse 'dikke ik tijdperk', waarin geluk een doel op zich lijkt te zijn. Hardop (onder)zoekend, zingend, verhalend en poëtisch duikt Kirsten in het gangenstelsel van haar en het brein van haar publiek.

Relaties, aandacht, keuzestress, burn-out, social media, zelfhulpboeken en meer: het komt allemaal voorbij in deze voorstelling die veel herkenning oproept. Waarom doen de mensen wat ze doen en zeggen zij wat ze zeggen? Waarom verschuilen personen zich maar al te graag achter de muren van hun ego en doen zij zich voor als iemand die ze eigenlijk niet zijn? Intussen voelen de meesten zich verre van gelukkig en dempen zich in onrust en eenzaamheid door te zoeken naar voortdurende afleiding of een bezoekje aan de zoveelste therapeut.

DIE IK BEN rekent af met dromen over morgen en mijmeren over gisteren. Want is het leven niet eenvoudiger als men de realiteit accepteert zoals die is? Kirsten Benschop zet met muzikant Derk Groen aan haar zijde, met DIE IK BEN een inspirerende, relativerende en bovenal eerlijke voorstelling neer! Zie ook: www.k-ontour.nl.

De voorstelling bijwonen? Kom dan 2 november naar de dorpskerk, Oosteinde 2 in Opperdoes, aanvang 20.00 uur. Toegang kost 12,50 euro, inclusief één drankje na afloop van de voorstelling. Graag opgeven via www.dorpskerkopperdoes.nl.

Meer berichten