Doe mee met de sportieve Egboetsloop in Hauwert.
Doe mee met de sportieve Egboetsloop in Hauwert. ((Foto: Rigs fotografie))

Gympen aan voor de Egboetsloop

HAUWERT - De Egboetsloop in Hauwert wordt zondag 3 november voor de 47e keer verzorgd door de ijsclub Hauwert. Sportievelingen in en buiten het dorp zijn van harte welkom om deel te nemen aan het afwisselende parcours in het natuurgebied het Egboetswater.

De jaarlijkse Egboetsloop is een hard/prestatieloop voor diverse leeftijden en verschillende categorieën. De jeugd kan meedoen met twee relatief korte routes, onder andere langs de waterberging en door het Papenveer. En de dames en heren kunnen kiezen uit de 8 en 16 kilometer.

De deelnemers maken kans om leuke prijzen te winnen

De 800 meter voor de jeugd tot en met 8 jaar start om 10.30 uur. En de jongeren van 9 tot en met 15 jaar beginnen om 10.45 uur. De dames en heren van 16 tot en met 39 jaar én de categorie 40 jaar en ouder verschijnen voor de 8 kilometer om 10.49 uur aan de start en voor de 16 kilometer om 10.50 uur.

Het inschrijfgeld tot tot en met 15 jaar bedraagt 2,50 euro en vanaf 16 jaar 5 euro. De inschrijving is mogelijk vanaf 10.00 uur in de voetbalkantine, naast dorpshuis De Werf, aan de Heemraad Witweg in Hauwert. Waar ook de start en finish plaatsvindt.

Meer berichten