Kom kijken bij de districtsfinale in 't Ankertje.
Kom kijken bij de districtsfinale in 't Ankertje. ((Foto: Adobe Stock))

Districtsfinale driebanden in café 't Ankertje

ANDIJK - De districtsfinale eerste klas driebanden begint donderdag 24 oktober in bij café het Ankertje, Dijkweg 338 in Andijk

De acht beste biljarters uit West-Friesland, uit deze klasse, biljarten om het kampioenschap en wie er naar het gewest gaat om te spelen voor een plek in de nationale finale. In deze klasse zit veel kwaliteit, waardoor de wedstrijden een hoog gehalte hebben.

Andijk is sterk vertegenwoordigt in de personen van Gerard Stavenuiter en Sjaak Steltenpool, beide biljarters laten zich gelden op het groene laken. Medemblikker Piet Kraayevanger verschijnt ook in deze finale. Hij is de nestor van deze groep, maar nog messcherp.

Het kan zomaar zijn dat er nog twee of drie Andijkers in deze finale zitten, maar bij het ter perse gaan van deze krant was dat nog niet definitief.

Allemaal goede spelers, die ook gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. De organisatie belooft een paar mooie dagen het café. Kom gezellig langs en kom kijken wat deze finalisten presteren en wie weet valt er nog wat te leren.

Biljartvereniging de Hoop nodigt iedereen uit om 19.00 uur aanwezig te zijn. De volgende dag begint de finale ook om 19.00 uur. Zaterdag en zondag starten de biljarters om 13.00 uur.

Doe ook mee met de loterij voor mooie prijzen.

Meer berichten