Mell & Vintage treedt 23 november op in Cultura in Andijk.
Mell & Vintage treedt 23 november op in Cultura in Andijk. ((Foto: aangeleverd)

Mell & Vintage Future in Cultura Andijk

ANDIJK - Mell & Vintage Future staat zaterdag 23 november om 21.00 uur op het podium bij Club Jazz&Pop in Cultura, aan de Kleingouw in Andijk

De drie muzikanten zijn inmiddels een kleine drie jaar samen aan het werk. Na het schrijven van een berg liedjes in hun eigen studio's heeft de band eind vorig jaar, tijdens een geslaagde try-out tour langs muziekcafé's, haar unieke live vorm gevonden. Het trio weet in elk nummer hun gedeelde liefde voor soulmuziek over te brengen. 'High On Love', 'Central Station' en 'Alright' zijn hier uitstekende voorbeelden van.

Mell & Vintage Future tourde in de Nederlandse zalen en speelde zelfs op North Sea Jazz Festival. Dit jaar kwam het gelijknamige album uit en treedt het drietal ook weer volop door Nederland.

De grote kers boven op de taart van dit jaar was voor Mell & Vintage Future spelen op South by South-West (SXSW) festival in Austin, Texas. Een mooie ervaring in het buitenland was het resultaat.

Naast zangeres/gitariste Mell bestaat Vintage Future uit drummer Ton Dijkman en Hammond organist Nico Brandsen. Twee muzikanten die al jarenlang samenwerken aan liedjes, beats en sounds. Hun samenwerking kwam in een stroomversnelling toen zangeres Mell zich bij het duo aansloot en niet zonder resultaat want ze zijn 'hot' op dit moment.

Beleef deze gezellige avond mee en kom op tijd. Entree 10 euro, donateurs betalen 5 euro.

Meer berichten