Jonge talenten treden op tijdens de PoPKaravaan Christmas Edition in Everland.
Jonge talenten treden op tijdens de PoPKaravaan Christmas Edition in Everland. ((Foto: aangeleverd))

PoPKaravaan Christmas Edition in Everland in Wognum

WOGNUM - De PoPKaravaan Christmas Edition van Muziekschool de Vuurvogel komt aan op 13 december in Everland, aan de Sportlaan in Wognum. Muziekschool De Vuurvogel verzorgt dit evenement in samenwerking met het jongerencentrum.

Onder begeleiding van Dick en Minouche Boon van de muziekschool treden leerlingen op in vijf acts. De kinderen doen extra podiumervaring op en laten hun nieuwste liedjes horen in een gezellige kerstsfeer. Vrijwilligers van Everland zorgen voor het geluid, licht en podiumtechniek.

De bands die optreden zijn: Last minute Rock: Jeffrey, Milan, Dennis, Joeri en Jesper. Stevige band met twee frontmannen. Chili Peppers, Gary Rafferty, Bruce Springsteen en Jack Johnson; Joost en de Rest: Joost, Axl, Jolijn, Stijn en Stijn. Stevige Rockcovers van onder meer AC/DC, Bon Jovi en Guns 'N Roses; Well Prima: Laura, Linda, Gijs en Wessel. Band met twee frontmeiden met een mooie mix van de bekende zang -diva's: Miss Montreal, Shania Twain en Ilse de Lange; Make it Happen: Amber, Stijn, Kay en Jonathan. Steken oude nummers op een originele manier in een nieuw jasje; Four on a row: Wout, Ferry, Casper en Christian. Rock/PoP van onder andere George Ezra,The Black Keys en Three Doors Down.

Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur. Gratis entree.

Meer berichten