SamenLoop voor Hoop.
SamenLoop voor Hoop. (Foto: (Foto: Ad Weijdt))

Eerste Samenloop voor Hoop Medemblik officieel

ABBEKERK - De eerste editie van SamenLoop voor Hoop Medemblik vindt in het weekend van 27 en 28 juni 2020 Abbekerk plaats. Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden allerlei activiteiten plaats. Zo staan er diverse kraampjes, woon je indrukwekkende ceremonies bij en treden verschillende mensen op.

De deelnemers van de wandelestafette kunnen zich laten sponsoren voor hun deelname. Ze lopen in teams en lossen elkaar af, zodat er 24 uur lang altijd een of meer teamleden op het parcours aanwezig zijn. Het is dus geen race, maar een evenement waarbij saamhorigheid centraal staat. Tijdens de SamenLoop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.

In dorpshuis De Nieuwe Haven, aan de Burg. Kromplein in Abbekerk wordt woensdag 11 december om 20.00 uur de officiële kick off voor dit evenement gehouden. Daar krijgen belangstellenden alle informatie die zij nodig denken te hebben, als deelnemer of mede organisator/commissielid.

Het eerste deelnemende team is inmiddels bekend, maar de organisatie hoopt nog veel meer mensen die al wandelend voor het goede doel een indrukwekkend evenement willen meemaken. Een deel van de opbrengst mag aan lokale projecten van het KWF gedoneerd worden.

Interesse? Kom dan woensdag 11 december naar het dorpshuis.

Meer berichten