Sylvia Wybenga maakt zandtekeningen.
Sylvia Wybenga maakt zandtekeningen. ((Foto: aangeleverd))

Zandtekeningen en a capella in Radboud Medemblik

REGIO - A capella groep Full House en zandverhalenvertellers Zandstorm bundelen hun krachten in de bijzondere voorstelling 'Het Perfectste Feest Ooit'. Afwisselend wordt het publiek gegrepen door de prachtige zandtekeningen van Sylvia Wybenga, de warme verhalen en de mooie muziek van Full House. Een kerstige zandvertelling voor iedereen van 5 tot 115 jaar.

De dieren in het bos zijn volop bezig met de voorbereidingen van het grootste feest van het jaar. Maar... waar moet die piek toch, en waarom kunnen ze nou hét liedje nog steeds niet goed zingen? Nee, het lijkt niet te gaan lukken. Perfect wordt het al helemaal niet. En dan duikt er ook nog eens een heel raar beest op in het bos. Een beest dat....spuugt! Zo gaat Het Perfectste Feest Ooit natuurlijk helemaal mislukken...

Data en prijzen

Zaterdag 14 december 16.00 uur Theater Het Pakhuis, Hoorn; zondag 22 december 15.00 uur in de Drommedaris, Enkhuizen; zaterdag 28 december 16.00 uur in Kasteel Radboud, Medemblik. Toegang: kinderen tot twaalf jaar zes euro, volwassenen acht euro. Reserveringen en informatie: www.fullhousevocals.nl.

Meer berichten