Het dreamteam van Stadsbrouwerij Radboud in Medemblik.
Het dreamteam van Stadsbrouwerij Radboud in Medemblik. ((Foto: Pieter Prins))

OVW Café met Stadsbrouwerij Medemblik in 't Fortuin

WERVERSHOOF - Bier. Het gouden vocht spreekt altijd tot de verbeelding. De bierbrouwers van stadsbrouwerij Radboud weten dat. Zij brengen de mystieke sfeer graag dicht bij huis.

Zij brengen hun verhaal én het bier op 12 december om 18.00 uur naar het OVW Café in café 't Fortuin, aan de Dorpsstraat in Wervershoof. Kom ook en geniet mee.

Stadsbrouwerij Radboud opende 31 maart 2017 haar deuren met een brouwerij, proeflokaal en kookstudio. In 2018 zijn twee nieuwe directeuren aangesteld: Martin Kroezen en Patrick Terwee. Onder hun management zet de brouwerij de bieren verder in de markt. Bert Boon is sinds een jaar accountmanager betrokken bij de bierbrouwerij. "Wij maken speciaalbieren en benadrukken de diversiteit aan smaken van ons 100% natuurlijke bier. Radboud de eerste, Lord Murray, Kwaaie Pier. Stadsbrouwerij Radboud ontwikkelt steeds meer soorten eigen bieren. Het bier wordt gebrouwen waar je bij zit. Dat maakt de beleving zo compleet."

Proef ook de sfeer én het bier. Wie geen lid is van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. De toegang is gratis.

Meer berichten