40 jaar WogPoP op 1 januari in Everland in Wognum.

Algemeen
The Depression Club
The Depression Club (Foto: aangeleverd)

WOGNUM - WogPop bestaat veertig jaar en dat wordt op 1 januari gevierd met een geweldig concert in jongerencentrum Everland, aan Sportlaan 13 in Wognum. Meerdere artiesten treden op. Mis dit evenement niet! Zaal open om 16.00 uur.

Wie spelen er allemaal tijdens deze jubileumeditie? De aftrap van WogPoP wordt gedaan door Wognums lokaal talent: Joost en de Rest.De band speelt de grote hits uit de popgeschiedenis: Guns 'n Roses, AC/DC en meezingers van bijvoorbeeld Bon Jovi.

De uit Hoorn afkomstige gitaarband The Spylocks mengt stevige garagerock met surf en Nederbeat. Meidenbands als Thee Headcoatees en de Delmonas inspireren de band tot puntige liedjes over onder andere de liefde, moord en doodslag en vrouwen met een rookstem.

Het viertal van Love Couple maakt popliedjes kapot met hun ijzersterke samenzang in een jasje van 80's sounds, aangevuld met een 90's attitude.

De op de Herman Brood Academie gevormde formatie The Depression Club speelt gitaar-gedreven liedjes a la 'Queens of The Stone Age' en maakt moderne rock met een melancholisch randje.

Volledig gevuld met beukende riffs, bombastische zang en eigenwijze arrangementen. Invloeden komen van Them Crooked Vultures, Jeff Buckley, Muse en Led Zeppelin.

Beleef WogPop mee. De entree is slechts 5 euro. Neem een identiteitskaart mee, want legitimatie is wel verplicht.

Everland neemt maatregelen om gehoorschade tegen te gaan. Het doel is de bezoekers op een voor het gehoor veilige manier van muziek te laten genieten. Meer informatie over het beschermen van de oren: ilovemyears.nl.

The Spylocks.
Lokaal talent Joost en de Rest.
Love Couple staat als derde act op het WogPop-podium.