Trompettiste Melissa Venema.
Trompettiste Melissa Venema. ((Foto: aangeleverd))

NH Jeugd Fanfare Orkest in de Bonifacius in Medemblik

MEDEMBLIK - Het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest geeft zaterdag 11 januari een Nieuwjaarsconcert in de Bonifaciuskerk aan het Kerkplein 9 in Medemblik. Dirigent Lieuwe de Jong kondigt ook met trots de getalenteerde, jeugdige trompettiste Melissa Venema als gastsoliste aan.

De ruim zestig leden van het orkest zijn enthousiaste jongeren tussen de 12 en 25 jaar afkomstig uit heel Noord-Holland. Het doel van dit orkest is om de talentvolle, jonge muzikanten te ontwikkelen en ervaring mee te geven op het gebied van de blaasmuziek.

Melissa Venema studeert aan het Conservatorium van Amsterdam bij Theo Wolters, tweede dirigent van het Concertgebouworkest. Ze won eerste prijzen op het Prinses Christina Concours en bij de Stichting Jong Muziektalent Nederland en een derde prijs op het Internationale Chicago Brass Festival. Ze speelde onder andere met het Gelders Fanfare Orkest, het koper-ensemble van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en de Berliner Symphoniker en al veertien keer als soliste bij André Rieu's Johann Strauss Orkest.

Aanvang 20.00 uur. Kaarten: bonifaciusmedemblik@gmail.com.

Meer berichten