Louise Korthals.
Louise Korthals. (Foto: Astrid Verhoef)

Poelifinario-winnares Louise Korthals in het BON-theater

MEDEMBLIK - Louise Korthals speelt zaterdag 11 januari de voorstelling 'Alles is er' in het BON-theater in Medemblik. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bontheater.nl. Entreeprijs bedraagt €17,50. Aanvang 20.15 uur.

In 'Alles is er' gaat Louise Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

De Volkskrant bekroonde haar eerdere programma 'Zonder voorbehoud' met vijf sterren. "Het debuut van Korthals stak ver boven alle beginnende collega's uit. Een waar talent. Na haar tweede programma kan dat oordeel alleen maar worden onderstreept: Louise Korthals is een megatalent." De voorstelling 'Alles is er' werd in 2019 bekroond met de Poelifinario. Zij won deze cabaretprijs in de categorie 'engagement', voor voorstellingen die worden gekenmerkt door persoonlijke en/of maatschappelijke betrokkenheid.

Joyce Haakman
Meer berichten