Menno Bruin en Eva Lena.
Menno Bruin en Eva Lena. ((Foto: Fjuf))

Hauwertinconcert 17 januari 2020

Eva, Menno en The Generations
in Witte kerk

HAUWERT - Menno Bruin, Eva Lena en de The Generations geven 17 januari een theaterconcert in de kerk, Hauwert 95 in Hauwert.

Voor de sfeer van dit concert moet het publiek denken aan een theatertje zoals ooit in West Hollywood, waar in 1970 Carole King en James Taylor voor het eerst samen speelden. Als rode draad komen liedjes langs van singer songwriters als James Taylor en Carole King. Deze liedjes worden wel afgewisseld met eigen liedjes en hier en daar een song van gerelateerde artiesten zoals Bonnie Riatt en Janis Joplin.

Met Eva speelt Menno al enige tijd samen, maar ook steeds meer met The Generations. Deze combinatie laat de muziek en zang van Eva tot zijn volle recht komen.

De muzikanten zijn Eva Lena - zang. Johannes Dopmeijer - zang en bas. Christiaan Gebhard - zang en piano, Robin Wit - percussie en Menno Bruin - gitaar en zang.

Het optreden vindt 20.15 uur plaats. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: 15 euro, inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur, is reserveren mogelijk via hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl en www.mennobruin.nl.

Meer berichten