De leden van Vrouwen Samen Verder maken samen een snertwandeling.
De leden van Vrouwen Samen Verder maken samen een snertwandeling. ((Foto: aangeleverd))

Snertwandeling Vrouwen Samen Verder

HAUWERT - De leden van Vrouwen Samen Verder verzamelden zich zaterdag 5 januari om 13.00 uur in de voetbalkantine van v.v. Hauwert'65 van voor de jaarlijkse snertwandeling. Het rook al heerlijk naar snert, maar eerst moesten de dames nog wandelen.

Marian heette iedereen welkom en wenste iedereen een goed en gezond 2020. Met ongeveer dertig vrouwen ging de stoet op pad om heerlijk in het Egboetswater te lopen. Een paar dames bleven in de kantine om een spelletje rummikub te spelen.

Het was somber weer, maar droog. Al pratende vort kwamen de dames heerlijk fris en uitgewaaid terug en smaakte de snert of tomatensoep goed. De dames van het bestuur zorgden voor drie pannen overheerlijke soep. Met een glühwein of sapje en stok- of roggebrood met spek erbij. Gezellig bijkletsen over het afgelopen jaar en/of over de goede voornemens voor 2020. Alle deelnemers genoten ervan.

De dames komen 23 januari weer bij elkaar weer in de dorpshuis De Werf voor de jaarvergadering. Nico Boots vertelt dan het een en ander over zijn vak als schilder.

Meer berichten