Laurence Fierens geeft een concert in Wognum.
Laurence Fierens geeft een concert in Wognum. ((Foto: Robert Smits))

Laurence Fierens in protestantse kerk

WOGNUM - Laurence Fierens geeft zaterdag 29 februari om 15.30 uur een concert op de fraaie vleugel in de protestantse kerk, Raadhuisstraat 15 in Wognum.

Laurence is een gewaardeerd pianist voor zowel koorbegeleiding als recitals. Laurence Fierens (1999) is afkomstig uit het prachtige dorp Hendrik-Ido-Ambacht. Sinds zijn 7e jaar begon hij met het bespelen van de piano. Waar dit begon als op 8-jarige leeftijd de liederen begeleiden op de repetities van het kinderkoor volgde hij daarna les bij verschillende pianisten, waaronder concertpianist Peter Bakker, Bernard Zwueste, Roeland de Reuver en Lennart Moree. Momenteel studeert hij bij de Amerikaanse pianist Andrew Wright in Den Haag. In augustus 2015 heeft hij meegedaan aan het Nederlands Premiere Concous, waar de eerste prijs werd behaald. Sindsdien is hij begeleider van verschillende koren en volgden tal van concerten in begeleidingsverband van koren, instrumentalisten en vocalisten. Het repertoire is veelzijdig en bestaat voornamelijk uit klassieke en modern-klassieke muziek met maar één doel… De luisteraar meenemen in de wondere wereld van muziek.

Kaarten online reserveren à 13,50 via muziek35@gmail.com. Restkaarten zijn voor aanvang in de kerk verkrijgbaar à 15 euro.

Meer informatie is te vinden op www.zingenenzo.com.

Meer berichten