Nog niet ingeschreven voor de dj-workshop. Dat kan nog!
Nog niet ingeschreven voor de dj-workshop. Dat kan nog! ((Foto: aangeleverd))

Komende activiteiten jc Everland in Wognum

WOGNUM - Wie kent jongerencentrum Everland niet? De organisatie verzint elk jaar weer vele activiteiten voor jongeren om of aan mee te doen, mee te organiseren, of acts waar de jeugd kan van genieten.

Zo ook de volgende activiteiten. The Everland Jam Sessions. Kom 19 februari en jam mee. In Everland staat een drumstel, basgitaar, twee gitaarversterkers en piano klaar. Reden genoeg om op het podium te staan en diverse muziek kunsten te tonen. Entree gratis, en het jongerencentrum is open vanaf 20.00 uur.

Of kom 21 februari gezellige naar de bar-avond. De jeugd kan poolen, darten, gamen of gezellig de plannen voor het weekend doornemen. De deur staat om 20.30 uur open.

Zin in gamen? In Everland wordt woensdag 26 februari Game Night gehouden. Zoek een tegenstander en ga de strijd aan.op de XBOX ONE. Entree gratis. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur.

Bring Your Own Vinyl wordt 28 februari gehouden Sky Radio zat? Geen zorgen die avond wordt namelijk het zwarte goud weer gegarandeerd gedraaid. Oude parels horen, nieuwe muziek ontdekken of een favoriete nummer delen met de rest? Dan is de Bring Your Own Vinyl avond dé plek, want de Vinyl Dokter draait het allemaal. Eigen platen meenemen kan ook. Alle genre's zijn toegestaan, 33 en 45 toeren platen, singeltjes en elpees. De avond begint om 20.00 uur. De entree is gratis en natuurlijk zijn alle leeftijden welkom.

Everland organiseert weer een dj-workshop voor jongeren van groep 7, tot en met 14 jaar uit de Gemeente Medemblik. Vier keer avonden, met tot slot een live optreden op vrijdag voor familie, vrienden en fans. Alle deelnemers gaan naar huis met een dj-workshop diploma. Leerdoelen zijn: basis leren van een draaitafel en techhouse; que-en en beatmatchen; een lopende mix voorbereiden; back2back, een mashup leren maken en natuurlijk de voorbereiding op het live optreden. Tijdens de workshop krijgen de deelnemers les op een Pioneer XDJ-RX controller. Deelname kost 10 euro. Opgeven kan via jceverland@gmail.com. Na voldoende aanmeldingen begint in maart de eerste les.

NLdoet

Het jongerencentrum doet ook mee aan NLdoet. Het Oranje Fonds houdt 13 en 14 maart weer de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Neem contact op via Facebook of e-mail. Help een handje mee.

Vrijwilligers

De actieve vrijwilligerswerkgroep van Everland zoekt nieuwe jongens en meisjes tussen de 14 en 23 jaar die het leuk vinden om mee helpen met het draaien van de normale bar-avonden en met de activiteiten. Of bedenk zelf iets leuks om het samen met de meer ervaren vrijwilligers te organiseren. Kom gewoon eens langs, stuur een berichtje op Facebook of per e-mail met naam en leeftijd onder vermelding van vrijwilligers. Ook is het jongerencentrum op zoek naar (maatschappelijk) stagiaires die via school een plek zoeken om ervaring op te doen.

Everland is gevestigd aan Sportlaan 13 in Wognum.

Meer berichten