Paaseieren en bonbons op bestelling bij Bakkerijmuseum Medemblik

Algemeen
Met de hand gemaakte paaseieren worden thuis afgeleverd.
Met de hand gemaakte paaseieren worden thuis afgeleverd. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - "Liefhebbers van het Bakkerijmuseum in Medemblik… wij missen jullie enorm! Geen geur van versgebakken koek, geen verhalen over vroeger, geen kinderhandjes die druk bezig zijn met koekjes decoreren en geen gezelligheid in de winkel. Stilte… dat is wat er is; een onbekend fenomeen in ons museum waar altijd wat te beleven is", laat Henriëtte Roskam van het Bakkerijmuseum weten.

"We moeten helaas de deuren gesloten houden voor bezoekers, in elk geval tot en met 6 april, maar wij zitten niet stil. Zoals u van ons gewend bent, staat de winkel vol met de meest prachtige handgemaakte chocolade paaseieren, kleine gevulde paaseitjes en bonbons. Juist deze vrolijke en vooral lekkere producten fleuren de boel een klein beetje op in deze bizarre tijd waar we met zijn allen doorheen gaan. Daarnaast geeft chocolade altijd en goed gevoel van troost… Momenteel maken we een bestelling eieren klaar voor het personeel van een groot bedrijf dat thuis werkt, om hen een hart onder de riem te steken. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bovendien steunt u door uw bestelling ook ons mooie museum."

Niemand weet hoe het verloop na 6 april is, maar dat het dan bijna Pasen is, is een feit. "Wij bieden u graag de mogelijkheid om toch wat vrolijkheid en gezelligheid naar binnen te halen. De paasproducten zijn dit jaar alleen op bestelling te verkrijgen. Aangezien we nu niet dagelijks aanwezig zijn, kunt u uw bestelling plaatsen via info@deoudebakkerij.nl of bel 0227-545014 (graag bericht inspreken). We hopen u snel weer in goede gezondheid in ‘het lekkerste museum van Nederland’ te mogen ontvangen."