Winkel Bakkerijmuseum in Medemblik gedeeltelijk open

Algemeen
Heerlijke paaseieren mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen.
Heerlijke paaseieren mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - Na de oproep vorige week in deze krant om paaseieren te bestellen, zien de medewerkers van het Bakkerijmuseum dat er veel vraag is naar de vrolijke lekkernijen om de paastafel mee te versieren of een geliefde te verrassen.

Daarom is besloten om de winkel van het Bakkerijmuseum gedeeltelijk open te stellen voor publiek. Op vrijdag 10 april en zaterdag 11 april staat de deur naar de winkel open van 10.00 tot 15.00 uur. Het museum blijft echter gesloten.

Lekkernijen voor op de paastafel

Naast de gedecoreerde paaseieren, chocoladehazen en gevulde eitjes, kunnen klanten ook Moscovische tulbanden, paasbroden en chocolade-eieren gevuld met bonbons kopen. Alles is natuurlijk eigen fabricaat, zoals iedereen gewend is van ‘het lekkerste museum van Nederland’. Gezien de omstandigheden zijn er geen groten getale in voorraad en wordt verkocht zolang de voorraad strekt.

Natuurlijk worden dezelfde voorwaarden gehanteerd als in andere winkels; gepaste afstand en graag contactloos pinnen.

Museum blijft gesloten

Volgens de richtlijnen van het kabinet en het RIVM blijft het museum gesloten tot tenminste 28 april, maar met een gepast deurbeleid mag de winkel open. Als de maatregelen van het kabinet worden ingetrokken is iedereen van harte welkom in ‘het lekkerste museum van Nederland’.

Voor verdere informatie kan men contact opnemen via info@deoudebakkerij.nl of bel 0227-545014 (graag bericht inspreken).