Corona door 5G?

Algemeen
Heeft 5G schadelijke gevolgen voor de mens?
Heeft 5G schadelijke gevolgen voor de mens? (Foto: Pixabay)

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 14 november 2019 mocht ik een uiteenzetting geven van de schadelijke gevolgen voor lichaam en geest van 5G. 5G ontlaadt het afweersysteem, het etherisch veld van de mens, waardoor er geen afweersysteem meer opgebouwd kan worden. De mens wordt dus sneller ziek en het doet nog veel meer. Dat even terzijde, maar het is een zeer ernstige vorm van schending van het leven op aarde. Dus het leven op aarde kan niet meer leven, zoals het is bedoeld en dat betekent een verzwakking van levensvormen. Niet alleen voor de mens, maar ook voor de dieren en zelfs voor de planten. U zult zien dat alles veel sneller ziek gaat worden en dat de symptomen van Corona versterkt worden door het afwezig zijn van een afweersysteem. Dus 5G is een katalysator voor Corona.

Door Mirjam Schoutsen.

Mark Broomhall heeft voor UNESCO over een periode van vijftien jaar (2000-2015) onderzoek gedaan naar de impact van straling van zendinstallaties op dieren in een natuurgebied in Australië. De gevolgen van het installeren van verschillende generaties 3G en 4G zendmasten op de berg Mt. Nardi in Australië https://www.scribd.com/document/364177957/Mt-Nardi-Wildlife-Report-to-UNESCO-FINALpdf geef ik u in het kort weer:

* 3 vleermuissoorten zeldzaam geworden of verdwenen;

* 11 vogelsoorten verdwenen;

* 11 trekvogelsoorten verdwenen;

* 86 vogelsoorten vertonen onnatuurlijk gedrag;

* 66 ooit veel voorkomende vogelsoorten zijn nu zeldzaam of verdwenen;

* Motten, vlinders, mieren en bijen zijn zeldzaam geworden;

* Algemeen: insectpopulaties gereduceerd met 80-90%

Dit zijn dus de resultaten van 3G en 4G. Kunt u zich voorstellen wat 5G gaat doen? De ultra korte golf straling wordt gebruikt voor 5G, maar hoe korter de straling hoe ernstiger de gevolgen. Dit wordt ingezet voor commerciële doeleinden, terwijl dit ook met andere middelen bereikt kan worden, die niet schadelijk zijn.

Corona heeft dezelfde schadelijke gevolgen als 5G. Dit zijn de klassieke effecten van radiogolven en niet van een virus aan de ademhalingswegen, schrijft Arthur Firstenberg in https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2020/06/Restoring-a-Vibrant-Living-Planet.pdf . Hij schrijft “5G veroorzaakt een wijdverspreide ziekte, hetgeen coronavirus wordt genoemd. Tenzij wij een licht schijnen op de verwarring is er geen kans dat de waarheid ooit zal worden erkend door onze samenleving”. Herinnert u zich het Diamond Princess cruise schip? Hierop was een 5G-installatie gebouwd, zodat de passagiers altijd bereik zouden hebben. Wat is er gebeurd? Er waren 3711 mensen aan boord, waarvan 20% (ruim 700) positief werden getest op Corona en 6 mensen stierven. Dit zou toch al voldoende bewijs moeten zijn, dat 5G verband houdt met Corona.

De heer Bartomeu Payeras i Cifre uit Barcelona heeft onderzoek gedaan naar het verband tussen het aantal corona-infecties en de geplaatste 5G-antennes; http://radiationdangers.com/. Hieruit is duidelijk op te maken dat hoe meer 5G-antennes er staan, hoe meer corona-gevallen er zijn. In het hele continent Afrika is geen Corona gevonden, behalve in Zuid-Afrika dat wel 5G heeft. Bekijk ook de video van de heer Barrie Trower op deze site over wifi, microwaves en de gevolgen hiervan. Dit is een man met vele jaren ervaring als microwave expert en hij zegt, dat wanneer WIFI op scholen aanstaat, dan is het voortbestaan van de mensheid in het geding. Als meisjes door de WIFI straks geen gezonde kinderen meer kunnen krijgen, wie gaan er dan voor de ouderen zorgen?

Reacties naar mirschoutsen@gmail.com.