Vrijzwemmen kan weer in Het Zwembad in Midwoud

Algemeen
Vrijzwemmen kan weer in Het Zwembad in Midwoud.
Vrijzwemmen kan weer in Het Zwembad in Midwoud. (Foto: AdobeStock)

MIDWOUD - Het Zwembad aan de Tripkouw in Midwoud startte met het zogenaamde ‘vakantie-rooster, het bad is elke dag open vanaf 12.00 uur (gedurende de hele zomervakantie).

De jeugd van 13 tot en met 17 jaar kan weer vrijzwemmen van 14.30 tot 16.45 uur. Deze jongeren hoeven onderling geen rekening te houden met de 1,5 meter regel, maar wel naar volwassenen.

Familie-zwemmen (wel van tevoren reserveren!) kan dagelijks van 12.00 tot 13.15 uur. Ouders moeten de 1,5 meter afstandsregel in acht blijven houden.

Ouders van jonge kinderen die in het bezit zijn van een diploma, maar extra begeleiding nodig hebben, mogen gebruik maken van alle faciliteiten, behalve tijdens de vrij-zwem-uren, tegen het reguliere tarief of abonnementsvertoon.

Het peuterbad is ook open voor alle jonge kinderen die nog niet in het bezit zijn van een diploma. Ouders of verzorgers mogen aanwezig zijn, maar houd de 1,5 meter in acht.

Banen zwemmen op vrijdagavond vervalt. Voortaan: elke vrijdag van 19.00 tot 20.30 uur een extra vrij-zwem-blok voor de jeugd tot en met 17 jaar.

Kijk voor de dagplanning op www.hetzwembad.nl.

Bezitters van een abonnement kunnen ook zwemmen in Abbekerk, Sijbekarspel en Wognum.