Eén wekelijks nieuwsblad per gemeente

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

REGIO - Rodi Media, uitgever van deze krant, ontwikkelt door om u als lezer een nog lokalere ervaring te geven. Daarom brengen wij vanaf 6 juli één wekelijks nieuwsblad per gemeente. Dit betekent dat u voortaan geen zondagkrant meer ontvangt maar één goed gevuld nieuwsblad. Afhankelijk van uw gemeente verschijnt deze krant op woensdag, donderdag of vrijdag.

Verder blijft alles zoals u van ons gewend bent, maar dan nog net een stukje beter: de focus op lokale verhalen, initiatieven en ondernemers. Verhalen die u ook vindt op rodi.nl en onze sociale kanalen. Weten wat er speelt in uw gemeente, welke evenementen en initiatieven er georganiseerd worden, gemeentenieuws en de beste deals van de ondernemers om de hoek. We hebben dag in dag uit te maken met onze eigen lokale omgeving.

Inspireren en bloeien

11,9 miljoen Nederlanders lezen wel eens een huis-aan-huisblad. Daarmee wordt de waardering voor informatievoorziening op gemeenteniveau dik onderstreept. Rodi Media, trotse uitgever van deze krant, zet zich al 42 jaar in om inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden via lokale communicatie. Elkaar helpen en vooral ook verder brengen. Als uitgever koesteren we onze lokale samenleving. Deze willen we inspireren en laten bloeien. Onze redactie trakteert u wekelijks op het grootste nieuws en op mooie achtergrondverhalen uit uw gemeente.

Altijd op de hoogte blijven? Houd dan rodi.nl in de gaten en like onze Facebookpagina om niets meer te missen en mee te praten.

De komende weken houden we u via rodi.nl en deze krant hier verder van op de hoogte.