Veel mogelijkheden bij Beautysalon Make My Day in Medemblik

Partnerbijdrage
Corine Steeman zorgt voor beauty.
Corine Steeman zorgt voor beauty. (Foto: aangeleverd)

Mijn naam is Corine Steeman en run sinds drie jaar mijn Beautysalon Make My Day in Medemblik. Waar u terecht kunt voor manicure, medisch pedicure, massage, make-up en hairartist, stylist, design jewels. 

Partnerbijdrage dossier

Voordat ik mijn salon begon werkte ik fulltime in de zorg. De zorg veranderde en ik had meer uitdaging nodig. Toen ik een modellen opdracht kreeg in de studio bij Wim spraken we hierover. Hij zei tegen mij: "ga je droom achterna anders krijg je er spijt van". Dat zette mijn aan het denken, maar ook over hoe moeilijk het kan zijn zonder vast inkomen. Hoe ga ik alles opzetten?

Dit jaar was een moeilijk jaar voor veel bedrijven. Ook voor mij, vanwege de corona moest mijn salon dicht. Maar gelukkig kon ik bij mijn oude werkgever terecht en ging weer nachtdiensten draaien in de zorg. Maar ging ook nadenken over mijn bedrijf: wat wil ik in de toekomst. En ging dingen op papier zetten en mijn doelen voor dit jaar. Eén doel was ook meer internationale bekendheid met mijn bedrijf en hopelijk ook meer international werk.

Plannen stonden op papier voor editorial shoots nu het eindelijk weer kon. Gelijk de plannen opgepakt en supertrots dat ik nu al acht internationale publicaties sta; in grote fashion magazines waaronder: GMARO, Elegant, Marika, Malvie, Horizont, Moevir, Vogue, Opium Red Magazine. Zo zie je maar weer, dat je altijd je dromen achterna moet gaan.

Corine Steeman

Beautysalon Make My Day

Waterborg 233 in Medemblik

06-13307021

Facebook: Beautysalon Make My Day

Instagram; Corine Steeman