Open huis roeivereniging de Kogge in Onderdijk

Algemeen
Kom langs en stap ook in de boot! (Foto: aangeleverd)
Kom langs en stap ook in de boot! (Foto: aangeleverd)

ONDERDIJK - Roeivereniging de Kogge houdt zaterdag 22 augustus open huis. Kom langs in Onderdijk en stap in de boot!

Roeien is een mooie sport voor alle leeftijden en is dan ook niet voor niets de sport die door artsen en fysiotherapeuten aangeraden wordt als veilige en gezonde lichaamsbeweging. Tijdens het roeien wordt 85 procent van alle spieren gebruikt. Roeien kan het hele jaar door, ook in de winter (behalve in geval van vorst, storm of dichte mist). Leden van de vereniging kunnen zowel recreatief roeien als aan toertochten en/of wedstrijden meedoen. Tijdens het roeien kom je op de mooiste plekken rondom Onderdijk: in het Egboetswater, rondje Oostwoud, de Groote Vliet en Medemblik.

Roeivereniging de Kogge is blij om na de recente versoepeling van de coronamaatregelen weer een open huis te kunnen organiseren om geïnteresseerden kennis te laten maken met de roeisport. Zeven instructeurs staan klaar om de basisregels van het roeien uit te leggen. Natuurlijk gaat iedereen ook het water op!

In verband met het maximaal toegestane aantal mensen op het terrein, wordt de dag verdeeld in drie tijdsblokken: van 10.00 tot 11.00 uur, van 11.15 tot 12.15 uur en van 12.30 tot 13.30 uur. Aanmelden kan tot en met 19 augustus via instructie@rvdekogge.nl. Na de sluiting van de aanmeldingstermijn krijgen de de deelnemers te horen in welk tijdsblok ze zijn ingedeeld.

Adres: Dirk Bijvoetweg 15a in Onderdijk. Meer informatie: www.rvdekogge.nl.