Feest bij Kindercentrum Medemblik

Partnerbijdrage
De locatie van Kinderopvang Berend Botje in Medemblik
De locatie van Kinderopvang Berend Botje in Medemblik (Foto:aangeleverd)

Hoera! Het is feest van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 september bij Kindercentrum Medemblik, locatie Het Speelkasteel. Dan vieren de medewerkers en kinderen van het kinderdagverblijf en de peuterspeelgroep dat het kindercentrum dit jaar officieel is geopend.

Partnerbijdrage dossier

Peuterspeelgroep Het Speelkasteel bestaat natuurlijk al langer: twintig jaar om precies te zijn! Vorig jaar werd de peuterspeelgroep overgenomen door Kinderopvang Berend Botje. Na een geslaagde metamorfose startte in mei het kinderdagverblijf.

Openingsfeest

Wegens corona werd het officiële openingsfeest, dat in het voorjaar zou plaatsvinden, uitgesteld. Om het toch tevieren, wordt het feestje dit jaar met de medewerkers en de kinderen gevierd. Zo zijn er veel feestelijke activiteiten en spelletjes te doen voor de kinderen: er wordt geknutseld, gedanst, muziek gemaakt en nog veel meer. Op de peuterspeelgroep is het thema ‘Dit is een huis’. De kinderen maken allerlei mooie tekeningen, leren veel over het thema en versieren het kinderdagverblijf met hun mooie knutselwerken. Op het kinderdagverblijf is het thema ‘Wij vieren feest’ en staat er onder andere een leuke grabbelton.

Ondanks dat het feest helaas niet met (aanstaande) ouders gevierd wordt, wordt het een gezellige feest driedaagse met elkaar!

Nieuwsgierig? 

Ben jij ook nieuwsgierig naar Kindercentrum Medemblik? Er zijn nog plaatsen vrij op het kinderdagverblijf. Wil je meer informatie of een persoonlijke rondleiding aanvragen? Kijk dan op www.berendbotje.nl of bel 088-2337180.