Kledingmarkt Bonifatiuskerk gaat door

Algemeen
Opbrengst kledingmarkt voor restauratie Bonifatiuskerk.
Opbrengst kledingmarkt voor restauratie Bonifatiuskerk. Foto: aangeleverd

In tegenstelling tot de berichtgeving vorige week gaat de kledingmarkt in de Bonifatiuskerk in Medemblik wel door. De markt is geopend op zaterdag 24 en 31 oktober en 7 november van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 25 oktober en 1 en 8 november van 13.30 uur tot 17.00 uur. Met speciale openingstijden voor risicogroepen.

Na bestudering van de nieuwste coronamaatregelen concludeerde de marktcommissie aanvankelijk dat de markt geen doorgang kon vinden. Samen met de gemeente Medemblik werd geconcludeerd dat er wel een mogelijkheid was om de markt te laten doorgaan. Dit tot vreugde van de vrijwilligers die twee weken aan de inrichting van de markt hadden gewerkt. 

Registratie bij binnenkomst

Registreren bij binnenkomst en vooraf reserveren wordt geadviseerd via mariannevansisseren@gmail.com. Ook wordt dragen van een mondkapje geadviseerd. Er is een grote keuze aan dames- en herenkleding, (winter)jassen, shawls, schoenen, hoeden, accessoires, sieraden en bijzondere corsages. Er is tevens een grote collectie grotere maten.

Speciale tijden voor risicogroepen

Daarnaast is er een speciale opening voor risicogroepen en personen met een beperking op vrijdag 30 oktober en 6 november van 13.30 tot 17.00 uur. Deze vrijdagmiddagen zijn uitsluitend bestemd voor bovengenoemde personen. Locatie Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik. Entree 1 euro. Opbrengst ten bate van de restauratie van de Bonifaciuskerk.