Black Friday: shop verstandig bij EP:Beerepoot

Partnerbijdrage
Shop verstandig bij EP:Beerepoot.
Shop verstandig bij EP:Beerepoot. (Foto: A.Thiel)

REGIO - Verstandig shoppen én profiteren van extreme kortingen. EP:Beerepoot maakt het mogelijk! In het 32 pagina’s dikke magazine dat deze week bij 300.000 huizen in de bus valt, barst het van de extreme Black Friday aanbiedingen. Om iedereen hier op een veilige manier van te laten profiteren, neemt EP:Beerepoot extra maatregelen.

Om bezoekers zoveel mogelijk te spreiden zijn er 22 en 29 november extra koopzondagen in diverse filialen en zijn veel vestigingen op Black Friday (vrijdag 27 november) tot 20.00 uur geopend. Daarnaast is het heel eenvoudig om de (actie)producten online te bestellen.

Magazijn

“Om te profiteren van onze extreme aanbiedingen hoef je de deur niet meer uit”, zegt Frank Ootes van EP:Beerepoot. “Via www.epbeerepoot.nl kun je in alle rust de aanbiedingen bekijken, bestellen en eenvoudig thuis laten bezorgen. Maar als extra mogelijkheid kunnen klanten de aanbiedingen ook in ons magazijn in Zwaagdijk ophalen, maar alleen op afspraak. Deze kunnen klanten eenvoudig maken via ons servicecentrum; 0229-502420. Zo voorkomen we onnodige drukte in de winkels. Klanten die de producten willen zien of advies willen vergeten we niet. Onze doelgroep rekent op een uitstekende service en die blijven we bieden. In onze winkels kunnen onze adviseurs de producten demonstreren en in alle rust klanten begeleiden. We willen bezoekers zoveel mogelijk spreiden en bieden daarom verruimde openingstijden en extra koopzondagen. We laten onze klanten graag profiteren van superscherpe aanbiedingen, maar adviseren echt verstandig te shoppen en gebruik te maken van onze extra maatregelen om bezoekers zoveel mogelijk te spreiden.” Kijk voor alle informatie en aanbiedingen op www.epbeerepoot.nl