Wereldlichtjesdag; Verbinding op afstand

Algemeen
'Even stil staan om verder te kunnen gaan'.
'Even stil staan om verder te kunnen gaan'. ((Foto: aangeleverd))

SPANBROEK - De 2e zondag van december is het wereldlichtjesdag. Wereldwijd wordt stil gestaan bij alle kinderen die zijn overleden. Dit jaar is dat op zondag 13 december.

Via een livestream organiseren Ritueelbegeleiders Mia Koelemeijer, Yvonne Heddes, Daphne Scholtens, Marjon van Baar en Karin van ’t Klooster deze avond. Net als voorgaande jaren worden de namen van kinderen gezongen, worden er kaarsjes gebrand en kan er geluisterd worden naar troostende woorden. Jeanet Beerepoot, Jac en Mels Ruiter zullen de avond muzikaal ondersteunen.

Wilt u deze avond verbinding maken? Dan kunt u de naam van uw overleden kind aan doorgeven via yvonne@yris-ursem.nl / 06 51605562. Zijn of haar naam wordt deze avond gezongen terwijl er een kaarsje wordt aangestoken in ‘t Kerkhuys in Spanbroek. Na aanmelding krijgt u de link van de livestream toegestuurd. De avond begint om 18.30 uur.

Omdat niemand dit jaar niet fysiek bij elkaar kan komen wordt de bijeenkomst op afstand georganiseerd. Zo is iedereen op afstand met elkaar verbonden en gaat er rond 19.00 uur een golf van licht over de wereld.