Winnaar vijf gratis rijlessen bij Rijschool Keller

Partnerbijdrage
Voor zijn geliefde Doreen verhuisde Frans mét zijn rijschool van Assendelft naar Hoorn.
Voor zijn geliefde Doreen verhuisde Frans mét zijn rijschool van Assendelft naar Hoorn. Foto: Theo Annes

HOORN / MEDEMBLIK - Vanwege het vijfjarig bestaan gaf Rijschool Keller in Hoorn vijf gratis rijlessen weg ter waarde van 220 euro. Zaterdag 5 december is de prijswinnaar bekendgemaakt. De gelukkige is Ray van Gelderen uit Medemblik.

Partnerbijdrage dossier

De winactie op Facebook, die begin oktober startte, leverde veel leuke reacties op. “Op onze Facebookpagina hadden we een bericht geplaatst over deze winactie, waarop mensen konden reageren en waarbij ze iemand konden taggen”, vertelt Frans. “Door het bericht ook nog eens te delen, maakten deelnemers extra kans op die mooie prijs. Uit alle deelnemers is Ray, die onder andere door zijn moeder getagd werd, als winnaar naar voren gekomen. Hij kan binnenkort dus lessen gaan volgen bij Rijschool Keller!”

Relaxt en leerzaam

Frans is sinds 2015 gecertificeerd rij-instructeur. Autolessen moeten volgens hem vooral gezellig, relaxt en leerzaam zijn. “Mijn doel is om ervoor te zorgen dat een leerling helemaal klaar is voor het rij-examen. Door middel van effectieve lessen op maat probeer ik leerlingen zo zelfverzekerd mogelijk de weg op te laten gaan.” Rijschool Keller is gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met ADHD en autisme. “Met de juiste begeleiding is het voor hen ook heel goed mogelijk om een rijbewijs te halen”, benadrukt Frans. Daarnaast biedt rijschool Keller rijlessen aan in zowel een schakelauto (Renault Clio) als een automaat (Renault Zoe, een elektrische auto). “De keuze is aan de leerling zelf. Maar wanneer iemand met een schakelauto begint en het schakelen toch wat lastig vindt, kan bij mij altijd in de automaat verder lessen. Geen enkel probleem.”

Doorverwijzen

Naar aanleiding van het vorige artikel van Rijschool Keller in deze krant, is Frans benaderd door Gerrie Schoutsen van Rijschool Schoutsen in Blokker. “Hij gaat binnenkort stoppen met zijn rijschool. Omdat mijn manier van lesgeven hem erg aansprak, verwijst hij leerlingen die zich bij hem aanmelden nu door naar mij. Een heel mooi gebaar dat ik uiteraard heel erg waardeer.”

Vertrouwd gevoel

Wie zich aanmeldt bij rijschool Keller, kan door de grote vakbekwaamheid van Frans rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Altijd één en dezelfde instructeur; dat zorgt ervoor dat je goed op elkaar ingespeeld raakt én het geeft de leerling een vertrouwd gevoel. Kortom; je haalt je rijbewijs sneller bij rijschool Keller!

Meer informatie? Kijk op www.rijschoolkeller.nl of op Instagram en Facebook.