Inloophuis Medemblik start online veiling

Algemeen
Wie heeft er nog wat leuks voor de websitewinkel van Inloophuis Medemblik?
Wie heeft er nog wat leuks voor de websitewinkel van Inloophuis Medemblik? (Foto: aangeleverd)

Met de lancering van www.veiling.inloophuismedemblik.nl kan eenieder kavels inbrengen voor de veiling op 4 februari (Wereldkankerdag). De opbrengst is 100% voor Inloophuis Medemblik. De sluiting van de veiling die dag om 20.00 uur.

Door corona is een veiling op locatie te risicovol, daarom is deze online. Daarvoor zijn wel spullen nodig. Kijk eens rond in huis en tuin, bedrijf of winkel. Wie wil iets doneren aan de veiling? Het kan ook een dienst, klus, schilderij, collectie of collectors-item zijn. Het gaat om objecten in te sturen die relevant zijn en van enige waarde. De voorwaarden staan op de site vermeld. Stuur één of meer foto’s met een omschrijving van het object naar: info@inloophuismedemblik.nl of maak gebruik van het formulier op de website. Is er al een waarde bekend, geef die dan op. Het Inloophuis zorgt voor een minimumprijs. De website is bedoeld voor betrokken mensen, die hart hebben voor Inloophuis Medemblik. Als het object niet wordt verkocht, gaat die mee naar de volgende veiling.

Naast de veiling worden ook producten aangeboden tegen een vaste prijs. Dit zijn onder meer sieraden, die gemaakt zijn door gasten en vrijwilligers van het inloophuis.

Op deze wijze kan het Inloophuis blijven bestaan voor mensen, geraakt door kanker.

Op Wereldkankerdag wordt een dagprogramma verzorgt vanuit het inloophuis op ZOOM.