Gesigneerde voetbalshirts bekende spelers op veiling Inloophuis Medemblik

Algemeen
Leuke kavels op veilingsite van Inloophuis Medemblik.
Leuke kavels op veilingsite van Inloophuis Medemblik. ((Foto: archief Medemblik))

Diverse bekende voetballers hebben hun medewerking verleend aan de veiling voor Inloophuis Medemblik door een gesigneerd wedstrijdshirt aan te bieden.

Corona treft niet alleen bedrijven, maar ook goede doelen die afhankelijk zijn van giften. Inloophuis Medemblik startte daarom een veilingwebsite en veilt nu ook diverse voetbal wedstrijdshirts van bekende spelers. Voor de voetballiefhebbers een unieke kans om in het bezit te komen van zo’n shirt. Een ingelijst wedstrijdshirt van AZ, gesigneerd door Teun Koopmeiners, de aanvoerder van AZ, een keepersshirt van Cambuur-speler Sonny Stevens, een wedstrijdshirt van Bart van Hintum van Groningen en het keepersshirt van Marco Bizot van AZ. Belangrijk om als voetballiefhebber de veilingsite de komende week in de gaten te houden!

Inzet van de veiling voor Inloophuis Medemblik komt uit diverse hoeken. Los van de geweldige medewerking van bovengenoemde voetballers, ontving het inloophuis ook kavels van onder meer particulieren, bedrijven, kunstenaars en dienstverleners. De veiling sluit 4 februari om 20.00 uur. Bied mee op www.veiling.inloophuismedemblik.nl. Of breng een kavel in.

Wereldkankerdag

Donderdag 4 februari, Wereldkankerdag, is er speciaal aandacht voor mensen geraakt door kanker. De wetenschap maakt grote stappen, maar niet alle patiënten profiteren van de vooruitgang. Veel is bereikt, maar we zijn er nog lang niet. Gelukkig is er licht aan de horizon. Patiënten van kankersoorten die vroeger dodelijk waren, herstellen soms voor 100%. Maar de aandacht en ontwikkelingen tegen kanker mag niet verslappen of stilstaan. Het is ook goed te beseffen dat we in Nederland bevoorrecht zijn. In arme landen zijn de gevolgen van kanker nog steeds dramatisch en ook daar vraagt het Inloophuis aandacht voor op Wereldkankerdag.

Tijdens Wereldkankerdag is het Inloophuis online aanwezig van 09.00 tot 21.00 uur., te bekijken via ZOOM en andere social mediakanalen. Op deze bijzondere dag komen ook de patiënten en mantelzorgers aan het woord. Thema’s rondom kanker en zinvol leven staan centraal. Kanker betekent immers niet alleen je ziekte overleven, maar ook wat je zelf kan bijdragen aan je herstel al dan niet met behulp van je omgeving, professionele hulpverleners en je familie. Het Inloophuis levert voor de meeste mensen een waardevolle bijdrage, ontspanning en perspectief. Kanker betekent gelukkig ook niet altijd het einde.

Als afsluiter wordt deze avond het Inloophuis in de kleuren oranje en blauw verlicht, de kleuren van Wereldkankerdag.

Meer over deze dag staat vanaf zondag 31 januari op de website van het Inloophuis: www.inloophuismedemblik.nl.